Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно полиуретановите тампони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно полиуретановите тампони

Колеги знаете ли от къде може да се намери този материал(полиуретан), за тези тампони. И какви са вашите наблюдения, добри ли са. Ако намеря материала баща ми е стругар може ли да се правят.
    Last edited by Megadet; d.m.y г., 21:12.
    Alfa 166jtd,1999

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
    Колеги знаете ли от къде може да се намери този материал(полиуретан), за тези тампони. И какви са вашите наблюдения, добри ли са. Ако намеря материала баща ми е стругар може ли да се правят.
    Ами колега след като баща ти е стругар тои трябва да знае от къде може да се намери материала.Аз мисля че не задължително точно да е полиуретан а например нещо подобно.Между другото имам размерите на тампоните на задните носачи.
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги погледнете тука..http://clubalfaromeo.com/forum/showt...864#post682864 Последния пост
      alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

При Ферарист той е човека за теб
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А стига бе! Аз що си мислех, че полиуретан и струг не могат да се вкарат в едно изречение без присъствието на отрицание?!?

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
            Ами колега след като баща ти е стругар тои трябва да знае от къде може да се намери материала.Аз мисля че не задължително точно да е полиуретан а например нещо подобно.Между другото имам размерите на тампоните на задните носачи.
            Колеги благодаря за мненията, а размери на тампоните бихте ли дали
            Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
              Колеги благодаря за мненията, а размери на тампоните бихте ли дали

Според мен не се занимавай, на Ферариста цените са доста добри - направо взимай и слагай
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

ok мерси
                Alfa 166jtd,1999

Comment

Еййй, никой не даде тези размери на тампоните на задните носачи тцтцтцттц..
                  Alfa Romeo 166 2.4 jtd 1999

Comment

Набързо надрасках да скиваш какво трябва да представляват.На колегата са си готови направени на чудна цена.Не си струва да се мъчите.
                    Attached Files
                    5 Ланчии зад гърба си!

Comment

Благодаря !
                      Alfa Romeo 166 2.4 jtd 1999

Comment

Eeeeeee най после, благодаря
                        Alfa 166jtd,1999

Comment

Набързо надрасках да скиваш какво трябва да представляват.На колегата са си готови направени на чудна цена.Не си струва да се мъчите.
                          Тва оригин Пауърфлекс ли е?
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

мхм
                            5 Ланчии зад гърба си!

Comment

колега аз ползвах полиуретан на байер VULKOLLAN,на струг се нарязва много леко за 9 месеца няма никво разбиване използвах я в горните носачи на предницата,а за задните стабилизираши шанги, Сега ще паднете от смях:използвах танковата гума дето се намира м/у обтягащото колело и гъсеницатаживея в киев и киевските алфисти ми дадоха един полукръг, има алфи 3 година карат стакава ходова част и нямат оплаквания.
                              Alfa 166 2.4JTD 136hp

Comment

Working...
                              X